De Zomer Komt Eraan: Luchtkoelers versus Airco's

04-06-2023 10:20

Waarom is een Luchtkoeler veel Zuiniger dan een Airco?

Luchtkoelers zijn veel zuiniger dan airco's omdat ze minder energie verbruiken. In tegenstelling tot airco's, die gebruik maken van complexe koelsystemen met koelvloeistoffen en compressoren, werken luchtkoelers op basis van verdamping. Dit betekent dat ze alleen water nodig hebben om de lucht te koelen. Bovendien hebben luchtkoelers geen afvoerslang nodig, waardoor ze veel gemakkelijker te gebruiken zijn.

De ®SMCPAE19H23 luchtkoeler bijvoorbeeld, heeft een laag energieverbruik van slechts 55 Watt en kan ruimtes tot 35 m² en 115 m3/h effectief koelen. Dit maakt het een ideale keuze voor thuisgebruik, vooral in kleine of middelgrote kamers waar airconditioning vaak overbodig is,. Bovendien kan hij ook nog tijdens de koude dagen zorgen voor aangename verwarming met eveneens goede gefilterde lucht.

Wat is het Verschil tussen de Luchtkoelers ®SMCHPAE12NC en ®SMCTPAE4023X?

De ®SMCHPAE12NC en ®SMCTPAE4023X luchtkoelers zijn beide krachtige modellen met een groot koelvermogen. Het belangrijkste verschil tussen deze twee modellen is echter hun ontwerp.

De ®SMCHPAE12NC is een compacte en draagbare luchtkoeler met een modern design. Hij heeft vier snelheden en een timer-functie, waardoor hij gemakkelijk aan te passen is aan uw wensen. Dit maakt hem ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een kleine en gebruiksvriendelijke luchtkoeler in een ruimte van 30 en 90 m3/h

De ®SMCTPAE4023X daarentegen heeft een groter formaat en kan ruimtes tot 70 en 210 m3/h koelen. Hij is ook voorzien van een afstandsbediening, waardoor u hem gemakkelijk vanaf elke locatie kunt bedienen. Dit maakt hem ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige luchtkoeler voor grotere ruimtes.

Waarom is een Luchtkoeler Effectiever dan een Airco?

Luchtkoelers zijn effectiever dan airco's omdat ze de lucht niet alleen koelen, maar ook bevochtigen en zuiveren. In tegenstelling tot airco's, die de lucht droog maken en stofdeeltjes verspreiden, gebruiken luchtkoelers een natuurlijk verdampingsproces om de lucht te koelen en tegelijkertijd te zuiveren.

De ®SMCKPAE81HC luchtkoeler bijvoorbeeld, heeft een geïntegreerd filtersysteem dat pollen, stof en andere allergenen uit de lucht verwijdert. Hierdoor is hij ideaal voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen. Bovendien is deze luchtkoeler voorzien van een ionisator die negatieve ionen in de lucht vrijgeeft, wat zorgt voor een gezondere en meer ontspannen omgeving en zijn capaciteit is natuurlijk aanzienlijk groter en geschikt voor een oppervlakte van 120  en maar liefst 360 m3/h

Kortom, als u op zoek bent naar een betaalbare, energiezuinige en effectieve manier om uw huis of kantoor tijdens de zomermaanden te koelen, dan zijn luchtkoelers de perfecte keuze. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, verbeteren de luchtkwaliteit en zorgen voor een aangename sfeer in uw leefruimte. Bestel vandaag nog uw favoriete ®SMC Products luchtkoeler en geniet van een koelere zomer!

Doorzoek de website

De veiligste, meest verkochte gecertificeerde sleutelkluis in de zorg, beveiliging en nieuwbouw model 2024

LEES DE REVIEWS

Voor de meest energiezuinige verwarming- en bijverwarmings producten kunt u kijken op de onderstaande categorie.

Luchtkoeling is het meest goedkope alternatief als u naar iets anders zoekt dan een kostbare Airco, want dit kan dit kan oplopen tot 80/90% minder in aanschaf en energieverbruik.

Gezonde en virusvrije lucht inademen is essentieël voor ieder mens van jong tot oud. Met onze HEPA luchtreinigers bent u altijd zeker dat u tot wel 99% gezondere lucht in uw woon- en werkomgeving zult krijgen.

Het makkelijkste en direct overal te gebruiken gereedschap zonder snoer met een langdurig gebruik op een en dezelfde accu hebben wij altijd op voorraad. Zo bent u zéker dat u voor elke klus direct het benodigde materiaal bij de hand heeft.

De producten die wij in de "SALE" verkopen zijn vrijwel allemaal tijdelijk en zolang de voorraad strekt. De garantie van 1 jaar is natuurlijk wel van toepassing op al deze producten, maar OP=OP!

Onder de GOOGLE reviews hebben wij de producten staan waar onze klanten altijd zeer tevreden over zijn op de Social Media en ook in de rechtstreekse reviews op GOOGLE en onze eigen website. Het is echt de moeite om deze producten eens te bekijken of er meer informatie over te vragen aan onze klantenservice.