Wat is het verschil tussen de 4 in 1 Luchtkoeler, Luchtreiniger, Bevochtiger en Luchtreiniger zonder slang! ®SMCTPAE4023X en een Airco?

03-06-2023 11:40

Als Inkoop Manager bij SMC Products begrijp ik dat het soms verwarrend kan zijn welke keuze u moet maken bij het kiezen van een luchtbehandelingsapparaat. Daarom wil ik graag duidelijkheid scheppen over het verschil tussen een luchtkoeler, 4 in 1 luchtkoeler, luchtreiniger, bevochtiger en luchtreiniger zonder slang zoals onze SMCTPAE4023X en een airconditioner.

Een Airco werkt anders

Allereerst is een luchtkoeler anders dan een airconditioner omdat de luchtkoeler water gebruikt om de lucht te koelen in plaats van koelmiddelen zoals freon. Dit maakt de luchtkoeler energiezuiniger en milieuvriendelijker dan een airconditioner.

Een luchtkoeler kan meer

Onze SMCTPAE4023X gaat echter nog een stapje verder met de toevoeging van vier extra functies. Zo heeft deze unit niet alleen een koelfunctie, maar ook een luchtreinigings-, bevochtigings- en ontvochtigingsfunctie. Dit biedt niet alleen verkoeling, maar zorgt ook voor schonere lucht en een gezondere vochtigheidsgraad in uw huis of kantoor.

Voor elke plaats geschikt

Bovendien heeft de SMCTPAE4023X geen slang nodig om warme lucht naar buiten af te voeren, wat betekent dat deze unit op elke gewenste plek geplaatst kan worden. Dit maakt het apparaat ook zeer geschikt voor ruimtes waar geen raam of ventilatie mogelijk is.

Het energieverbruik

Samenvattend is een luchtkoeler energiezuiniger en milieuvriendelijker dan een airconditioner, terwijl onze SMCTPAE4023X ook nog eens vier extra functies biedt om uw leef- of werkruimte gezonder en comfortabeler te maken. En dat alles zonder de noodzaak van een slang om warme lucht af te voeren.

Heeft u nog vragen?

Ik hoop dat ik u geholpen heb bij het begrijpen van het verschil tussen de verschillende opties en mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team van deskundigen bij SMC Products via +31 (0)85 060 9432 of op de pagina van smcproducts.eu

Doorzoek de website

De veiligste, meest verkochte gecertificeerde sleutelkluis in de zorg, beveiliging en nieuwbouw model 2024

LEES DE REVIEWS

Voor de meest energiezuinige verwarming- en bijverwarmings producten kunt u kijken op de onderstaande categorie.

Luchtkoeling is het meest goedkope alternatief als u naar iets anders zoekt dan een kostbare Airco, want dit kan dit kan oplopen tot 80/90% minder in aanschaf en energieverbruik.

Gezonde en virusvrije lucht inademen is essentieël voor ieder mens van jong tot oud. Met onze HEPA luchtreinigers bent u altijd zeker dat u tot wel 99% gezondere lucht in uw woon- en werkomgeving zult krijgen.

Het makkelijkste en direct overal te gebruiken gereedschap zonder snoer met een langdurig gebruik op een en dezelfde accu hebben wij altijd op voorraad. Zo bent u zéker dat u voor elke klus direct het benodigde materiaal bij de hand heeft.

De producten die wij in de "SALE" verkopen zijn vrijwel allemaal tijdelijk en zolang de voorraad strekt. De garantie van 1 jaar is natuurlijk wel van toepassing op al deze producten, maar OP=OP!

Onder de GOOGLE reviews hebben wij de producten staan waar onze klanten altijd zeer tevreden over zijn op de Social Media en ook in de rechtstreekse reviews op GOOGLE en onze eigen website. Het is echt de moeite om deze producten eens te bekijken of er meer informatie over te vragen aan onze klantenservice.