LET OP DAT UW PRODUCT GOEDGEKEURD IS!

05-07-2023 12:54

Onlangs bestede het TV programma KASSA een uitzending aan producten die NIET GOEDGEKEURD zijn door de EU met het CE label die

zelfs op BOL.COM en AMAZON gewoon werden verkocht.

 

Het niet alleen zo dat dat deze producten NIET VOLDOEN AAN DE WETTELIJKE EISEN, maar ook nog eens BRANDGEVAARLIJK ZIJN.

 

Let daarom altijd op als u een product wilt gaan kopen dat u goed let op het Keurmerk, Garantie en dat de Website inderdaad wel bestaat,

want veel mensen bestellen iets en als ze eenmaal via een malafide website hebben betaald, hun geld gewoon kwijt zijn.

 

Dit is ook de reden dat wij bij ®SMC Products onze klanten altijd volledig voorzien van al onze gegevens zoals de K.v.K. gegevens, een beveiligde website en het beveiligde betaalsysteem MOLLIE.

 

Bovendien vragen wij onze klanten ook altijd om ons vooraf te bellen om alles bij ons serviceteam te kunnen vragen en controleren.

Zie hieronder de link naar het programma van KASSA dat verscheen bij BNN/VARA.

 

HFCA Albers. mr.hfca.albers@gmail.com

01:48 (11 uur geleden)
 
aan mij
 
 
 
 

 

Doorzoek de website

De veiligste, meest verkochte gecertificeerde sleutelkluis in de zorg, beveiliging en nieuwbouw model 2024

LEES DE REVIEWS

Voor de meest energiezuinige verwarming- en bijverwarmings producten kunt u kijken op de onderstaande categorie.

Luchtkoeling is het meest goedkope alternatief als u naar iets anders zoekt dan een kostbare Airco, want dit kan dit kan oplopen tot 80/90% minder in aanschaf en energieverbruik.

Gezonde en virusvrije lucht inademen is essentieël voor ieder mens van jong tot oud. Met onze HEPA luchtreinigers bent u altijd zeker dat u tot wel 99% gezondere lucht in uw woon- en werkomgeving zult krijgen.

Het makkelijkste en direct overal te gebruiken gereedschap zonder snoer met een langdurig gebruik op een en dezelfde accu hebben wij altijd op voorraad. Zo bent u zéker dat u voor elke klus direct het benodigde materiaal bij de hand heeft.

De producten die wij in de "SALE" verkopen zijn vrijwel allemaal tijdelijk en zolang de voorraad strekt. De garantie van 1 jaar is natuurlijk wel van toepassing op al deze producten, maar OP=OP!

Onder de GOOGLE reviews hebben wij de producten staan waar onze klanten altijd zeer tevreden over zijn op de Social Media en ook in de rechtstreekse reviews op GOOGLE en onze eigen website. Het is echt de moeite om deze producten eens te bekijken of er meer informatie over te vragen aan onze klantenservice.