Opvallend op Bol.com

14-07-2017 15:36

Een van de meest bezochte verkopers op Bol.com is wel de webshop van Schitterenderingen. Deze webshop met een aanbod van ruim 1.400 producten onder de categori├źn: Ringen, trouwringen, vriendschapsringen, sieraden etc. heeft in korte tijd wel een van de beste resultaten weten te behalen. Met een tevredenheidsscore van 9,7 op een schaal van 10 bij de persoonlijke beoordelingen van de kopers heeft deze verkoper wel het kenmerk van meest betrouwbare en meest verkopende webshop gewonnen.

Bovendien zijn er ook vele klanten die deze verkoper aanprijzen met maar liefst 5 STERREN wat het maximaal te bereiken resultaat per product is.

Schitterenderingen is in feite pas begonnen in 2015 met de verkoop op Bol.com en daarom is het dan ook despemeer opvallend dat deze webshop zoveel positieve resultaten heeft kunnen behalen.

Als je dan verder kijkt naar de geschreven beoordelingen van de klanten zoals:

"Ringen werden direct verstuurd, helaas maatje te groot, nog dezelfde dag werden er ringen verstuurd met maatje minder, alles in goede staat ontvangen, pas daarna de te grote ringen teruggestuurd".

"Wij zijn nog in afwachting van onze ringen , maar dat is kompleet mijn eigen schuld daar ik te laat de juiste maat gegeven heb . daarintegen houden de mensen van schitterenderingen.nl mij perfect op de hoogte over mijn bestelling . tot nu toe ben ik zeer tevreden over hun service".

"Het artikel was echt schitterend ingepakt dus de naam schitterende ringen is meer dan terecht. Want ook de ringen zijn echt prachtig. Wij zijn er superblij mee en wat een uitstekende service. Niets aan veranderen. Groetjes Radna en Olaf".

 

Dit zijn maar enkele van de vele persoonlijke beoordelingen over de ze webshop. Dus wat ons betreft is een kijkje op Schitterenderingen de moeite waard.

Het redaktieteam

 

Doorzoek de website

 

________________________________________________

___________________________________________