Retour zenden van een product.

 
Beste klant,
 
Om een door u gekocht product op bol.com retour te zenden, hebben wij enkele gegevens nodig.
 
Op deze manier kunnen wij uw gegevens voor de retourzending vinden en bovendien willen wij natuurlijk de reden van uw retour aanvraag weten.
 
In de meeste gevallen, sturen wij u na ontvangst van de aanvraag binnen 1 tot 3 werkdagen uw retourlabel aan het door u opgegeven E-mail adres.
 
U kunt dit label printen, uitknippen en op uw retourzending plakken.
 
Het kan echter ook zo zijn dat wij iets meer van u willen weten over de retouraanvraag voordat wij deze verzenden.
 
Dit doen wij meestal telefonisch, maar het kan ook gebeuren dat wij u een E-mail toesturen.
 
In afwachting van uw aanvraag verblijven wij met vriendelijke groet,
 

*Houd u a.u.b. rekening met de volgende onderstaande en op bol.com gepubliceerde aanvullende voorwaarden!

Het kan gebeuren dat wij hierdoor uw retourzending niet accepteren en wij het product op uw eigen kosten weer aan u retour zenden!

  1. U dient altijd de pakbon die u heeft ontvangen bij uw bestelling mee te zenden.
  2. Opengeknipte of ontbrekende verpakkingen worden niet geaccepteerd.
  3. Alle bijbehorende en/of niet genoemde accessoires dienen meegezonden te worden anders wordt de zending niet geaccepteerd.
  4. De gebruiksaanwijzing dient eveneens volledig en leesbaar aanwezig te zijn.
  5. Eventueel bijbehorende Schroeven, Pluggen, Batterijen, Accu's etc. dienen ook in het pakket te zitten anders wordt de zending niet geaccepteerd.
  6. Duidelijke gebruikssporen c.g. beschadigingen op het product maken het product onverkoopbaar en wordt de zending niet geacceteerd.
  7. Heeft u een retourzending met volumekorting gekocht, dan zal de normale prijs (d.w.z. 1 product) worden vererekend en vervalt uw volumekorting. U zult hier een separate rekening van ontvangen.

Aanvraag van een retourzending en ontvangen nieuwsbrief.

Voer hieronder de vragen in die wij nodig hebben om uw bestelling te traceren en u een retourlabel te kunnen toesturen!Selecteer bestand

Op alle Algemene Voorwaarden en de wijze van levering en retourzending is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing. Onder voorbehoud van alle rechten en weren van ®SMC Products onder K.v.K. nummer te Breda: 64017931.

 

WIJ ZULLEN DE ONDERSTAANDE ITEMS NIET ALS RETOURZENDING AANVAARDEN VANWEGE HYGIËNISCHE REDENEN OF VANWEGE EEN STUK GEKNIPTE VERPAKKING EN/OF GEBRUIKSAANWIJZING.

- Elektrische scooters en de TRES E-scooter - Bandana's. - Memory Foam Inlegzolen. - Producten met vloeibare inhoud. - Digitale thermometer. - Oorreiniger voor het hele gezin. - Oor en neustrimmers. - Heupfles / zakflacon. - Genummerde en gecertificeerde BITCOINS (Goudkleur). - Genummerde en gecertificeerde BITCOINS (Zilverkleur). - Genummerde en gecertificeerde LITECOINS (Zilverkleur). - Magnetische Inlegzolen. - Digitale alcoholtesters. - Sherpa mutsen. - Wollen gebreide mutsen. - Tondeuses, baardtrimmers en aanverwante apparatuur. - LET OP! Producten die worden verzonden in een volledig doorzichtige en hardplastic verpakking en zijn opengesneden of geknipt. - Producten waarvan de verpakking ontbreek en/of beschadigd is of waarvan de gebruiksaanwijzing(en) ontbreekt! - Vacuüm getrokken producten die door de transparante plastic laag duidelijk zichtbaar zijn om het product duidelijk te kunnen zien. - Thermoskannen of thermosbekers. - Drinkbekers en/of drinkflacons.

De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

Retourneren en defecten: Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect is of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 2 werkdagen na ontvangst telefonisch contact op te nemen met ®SMC Products via het nummer: NL 0167 500 441 - BE +31 167 500 441. Nadat u een retourzending bij bol.com heeft gemeld, moet de zending uiterlijk binnen 14 dagen bij ons zijn afgeleverd! Indien wij de retourzending later ontvangen, accepteren wij deze retourzending niet meer!

Doorzoek de website